Julstämning med Speedheater

Bakgrundsbilder för dator:

Bakgrundsbilder för telefon:

Gratis!
Ladda ner stämningsfulla bakgrundsbilder för datorn och mobilen.

Inget sätter tonen för julglädje som stämningsfulla bakgrundsbilder, och vi på Speedheater vill dela med oss av vårt urval. Ladda ner flera gratis julbakgrundsbilder som inte bara kommer få dina enheter att skina, utan också sprida en varm känsla av vinter och jul. Varje bild är noga utvald för att fånga den magiska atmosfären av snöklädda träd, gnistrande ljus och den kalla vinterluften.

Klicka på bilderna för att öppna i ett nytt fönster, spara ner och lägg till som bakgrund på din enhet – julstämning, check!

Gratis!
Sista Minuten Julkort: Skriv ut, klipp isär, skriv under och posta!

Julen närmar sig med stormsteg, men har du kanske glömt julkorten? Inga problem -vi har charmiga sista minuten-julkort för nedladdning! Ladda ner vår kostnadsfria julkorts-PDF (A4), skriv ut, klipp isär, skriv under och sprid kärlek till nära och kära. Att skicka handgjorda julkort har aldrig varit enklare eller roligare!

Ladda ner .pdf

Julklappstips

Ta en titt på våra handplockade julklappstips och hitta den perfekta presenten som värmer hjärtat. Från praktiska Flexiskrapan till mångsidiga Cobra och mycket mer – vi har något för alla hemmafixare och DIY-entusiaster. Överraska dina nära och kära med unika och användbara presenter som visar att du bryr dig.

Mästaren av Mångsidighet
Speedheater Cobra

Cobran är den ultimata vapendragaren för alla som älskar hantverk. Perfekt för DIY-entusiaster och proffs – det idealiska värmeverktyget för färgborttagning. Dess precision och mångsidighet gör Cobran till den oumbärliga partnern för alla projekt, allt från småfix till stora renoveringar.

Till produkten

Innovativ Färgskrapa för Alla Projekt
Flexiskrapa

Flexiskrapan är den moderna hantverkares bästa vän. Med sex skrapprofiler i ett kompakt verktyg, är Flexiskrapan det ultimata valet för färgborttagning. Den innovativa designen gör den enkel att använda och perfekt för svåråtkomliga ytor. Flexiskrapan ger överlägsna resultat och sparar tid.

Till produkten

Enkelt och Effektivt verktyg
Panelskrapan

Panelskrapan är en mångsidig och användarvänlig skrapa som kommer att förändra hur du ser på färgborttagning. Med sin ergonomiska design och effektiva skrapblad blir det enkelt att avlägsna gammal färg. Perfekt för olika projekt och detaljarbete. Upptäck ett nytt sätt att göra dina renoveringsprojekt smidigare!

Till produkten

Allt du Behöver för Fönsterrenoveringen
Verktygskit Fönster

Fönsterrenovering har aldrig varit enklare med vårt Verktygskit Fönster. Innehållande specialverktyg som underlättar fönsterarbete, är detta kit det perfekta valet för alla som vill återställa gamla fönster till sin forna glans. Ett måste för alla hemmafixare med ett öga för detaljer.

Till produkten

Maximera Effekten av din Speedheater
Acceleratorolja

För att få ut det mesta av din Speedheater är Acceleratoroljan ett fantastiskt komplement. Den råa linoljan accelererar värmeprocessen och gör det ännu lättare att ta bort många lager gammal färg i ett svep. En liten investering med stor effekt på slutresultatet.

Till produkten

Den Perfekta Gåvan för Hantverkaren
Digitalt Presentkort

Är du osäker på vilket Speedheater-verktyg din vän eller familjemedlem skulle älska? Ge dem friheten att välja med vårt Digitala Presentkort. En gåva som inte bara visar omtanke utan ger dem möjligheten att välja det perfekta verktyget för sina projekt.

Till produkten

Jingle bells, cozy spells, laughter all the way; here’s to joy, love, and a magical holiday.

Speedheter logo

Säsongen för renovering inomhus

Vintern är inte bara en årstid av gnistrande snö och varma koppar te vid brasan. Det är också en perfekt tid för inomhusprojekt som kan ge extra värme till våra hem. När kylan sätter in och snön täcker världen utanför, skapas en inbjudande inramning för att fokusera på de små detaljerna inomhus. Det är under denna säsong som våra fönster, möbler, trappor, golv och dörrar skall få en chans att glänsa. Ta en titt på några av våra projekt och idéer som kanske kan förgylla din tid under vintermånaderna.

Fönsterrenovering

Har du nedmonterade fönster som behöver extra kärlek? Passa på att ta hand om dom redan nu så att allt är klart när våren närmar sig. 

Läs mer

Möbelrenovering

Mys till det med lite varma ljus och ta hand om din bortglömda möbel under skydd i växthuset. Eller passa på att fynda en gammal möbel på loppis, renovera och ge bort som julklapp!

Läs mer

Christmas is not about spending money. It’s about creating memories, spreading joy, and being grateful for what we have.

Speedheter logo

Enkla julpyssel med IR-värme

Smält vax med cobran

Gör varje brev unikt med Speedheater Cobra. Värm upp ditt vax med Cobra, stämpla och lägg till din personliga touch på dina julkort och brev.

Till cobran