Välkommen till Speedheaters media- och bildbank. I vår mediabank finns ett brett utbud av bilder som ni kan ladda ner och använda. Leta material med hjälp av mappstrukturerna i filbrowsern eller prova sökfunktionen med förstorningsglaset för att hitta rätt.

Mappar
Mappstrukturen är ordnad utefter typ av bild, studiobild eller location/miljöbild som exempel, därefter väljer du kategori och sedan specifik produkt. Oftast finns det många bilder på samma produkt att välja mellan och dessutom erbjuder vi också  lågupplöst (webb) och högupplöst (tryck) variant på flera av våra bilder.

Sök
Vid sökning letar vårt system efter en matchning bland våra filnamn som är på engelska. Om du vill söka på en specifik produkt kan du tex. söka på en del av produktens namn såsom “cobra”, “rapid slim” eller “flexi” tex. Eller om du hellre vill söka på produkttyp, då blir det istället “scraper” eller “ir-system”.

När du har hittat vad du söker kan du enkelt ladda ner eller dela med andra genom att högerklicka på filen. Saknar du något material? Välkommen att kontakta oss på info@speedheater.com eller via “Kontakta oss” nedan så hjälper vi till.

Kontakta oss